Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking


DURADOR

United Stone Products is dé DURADOR keramiek specialist voor keramische werkbladen en tegels aan topkwaliteit. Het is mogelijk om DURADOR te gebruiken voor een keramisch werk- of keukenblad voor aan uw aanrecht of als achterwand in de keuken. Zowel volledig nieuw plaatsen als vervangen is mogelijk. Dit is te danken aan de hoge kwaliteit die zich uitstekend leent voor toepassingen in keukens en badkamers.

De specifieke kenmerken van DURADOR

Dankzij de unieke kenmerken behoort DURADOR tot de top van de gebruiksvriendelijke oppervlakten. DURADOR is:

  • Een keramisch werkblad met hittebestendigheid als belangrijkste kenmerk.
  • Als keukenblad in keramiek enorm krasbestendig.
  • Als aanrecht of achterwand in de keuken een hygiënische oppervlakte, niet poreus en zeer gemakkelijk te desinfecteren indien nodig.
  • Een 100% natuurlijk keramisch materiaal.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk en vraagt geen specifieke onderhoudsproducten.

DURADOR, gemaakt van keramiek, is tevens geschikt voor de meest diverse toepassingen en voor de meest uiteenlopende soorten afwerkingen. Dit is dus ideaal voor werkbladen in de keuken, badkamer, als wandbekleding of als tegels. Wist je trouwens dat je ook bij ons terecht kunt voor een dorpel van arduin? Zo kun je jouw keuken of badkamer helemaal afmaken!

Kies voor topkwaliteit

Kiezen voor een werkblad van DURADOR bij United Stone Products is de keuze maken voor topkwaliteit. DURADOR wordt in onze goed uitgeruste werkplaats afgeleverd als keramisch plaatmateriaal en is verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. In onze vernieuwde toonzaal zijn de zeventien kleuren te bewonderen. Wil je graag een prijsindicatie? Dat kan! Vraag een gratis offerte aan via onze website. Andere vragen kun je ons ook stellen via info@usp.be.

Keramisch werkblad - specificaties

Keramisch werkblad

Hierboven vind je de eigenschappen van een keramisch werkblad of keukenblad. Dit is ook te gebruiken als een keramieken achterwand in de keuken of badkamer.