Loading...
Keramiek 2019-01-25T13:43:58+00:00

Keramiek

USP is uw DURADOR keramiek specialist voor keramische werkbladen en tegels aan topkwaliteit. DURADOR wordt gebruikt voor uw keramisch werkblad, keukenblad, voor uw aanrecht of de achterwand in uw keuken, nieuw plaatsen of vervangen.

Dankzij zijn unieke kenmerken behoort DURADOR tot de top van de gebruiksvriendelijke oppervlakten. Keramiek wordt vervaardigd uit hoogwaardige klei. Deze wordt geperst en gebakken.

Keramiek is een kwaliteitsvol product dat zich uitstekend uitleent voor toepassingen als keukenwerkbladen. Keramiek is krasbestendig, laat geen vlekken na, is hitte en voor bestendig en dankzij zijn extreem lage opnamegraad ideaal voor toepassingen met voedsel.

Specifieke kenmerken van DURADOR :

  • DURADOR is een keramisch werkblad met als belangrijk kenmerk: hittebestendig
  • DURADOR is als keukenblad in keramiek enorm krasbestendig
  • DURADOR is als aanrecht of achterwand in de keuken een hygiënisch oppervlakte, niet poreus en zeer gemakkelijk te desinfecteren indien nodig
  • DURADOR is een 100% natuurlijk keramisch materiaal
  • Het keramische werkblad van DURADOR is een zeer onderhoudsvriendelijk en vraagt geen specifieke onderhoudsproducten
Keramisch werkblad - specificaties

Keramisch werkblad

Eigenschappen van een keramisch werkblad of keukenblad. Ook gebruikt voor de een achterwand in keramiek in de keuken of badkamer.

Uw werkblad vervangen en kiezen voor een DURADOR WERKBLAD bij USP is kiezen voor een KERAMISCH WERKBLAD met TOPKWALITEITEN. DURADOR wordt aangeleverd in keramisch plaatmateriaal en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes.

Keramiek is geschikt voor de meest diverse toepassingen en verschillende soorten afwerkingen. Ideaal voor werkbladen in keuken, badkamer, als wandbekleding of voor tegels. USP heeft 17 kleuren standaard op stock, maak een afspraak in onze toonzaal en ervaar de verschillende mogelijkheden van keramiek.

Onze partners: Thesize/NeolithLaminamTechlamKerliteFiandre

Klik hier voor meer informatie betreft het onderhoud van een keramisch werkblad.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over keramiek maatwerk