Loading...
Arduin dorpel 2019-08-21T07:33:09+00:00
Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Dorpel gemaakt van arduin

Ben je op zoek naar een mooie dorpel gemaakt van arduin? Een goede, in het oog springende dorpel maakt je kozijn of raamwerk helemaal af en geeft net wat extra sfeer aan je inrichting. Zeker als deze van een mooi, kwalitatief materiaal gemaakt is. Arduin is eigenlijk een vorm van kalksteen met een blauwgrijze kleur.

Wij vervaardigen jouw arduinen dorpel met puur vakmanschap

Bij United Stone Products maken we prachtige dorpels van arduin in onze modern uitgeruste werkplaats. Maar wat maakt arduin geschikt om als dorpel te dienen? Arduin is een erg hard, slijtvast gesteente. Hierdoor is het perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Ook heeft het een zeer hoge slijt- en drukweerstand waardoor het uitermate geschikt is voor oppervlakten waar bijvoorbeeld vaak wordt langsgelopen. Wil je naast de dorpels ook graag het keukenblad vervangen om een nieuwe uitstraling aan je keuken te geven? Bekijk dan onze keukenbladen van DEKTON, die een ongeëvenaarde kwaliteit hebben.

Kom langs in de toonzaal en vraag een offerte aan

Kom zeker eens langs in onze vernieuwde toonzaal te Bornem om alle mogelijkheden voor een dorpel uit arduin te bekijken. Bij ons ben je tevens welkom om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen in de badkamer, zoals een douchewand op maat. Vraag een gratis offerte aan via de website of stuur al je vragen naar info@usp.be. We helpen je graag verder.

Neem vrijblijvend contact op om jouw dorpels te laten maken

    Velden met een * zijn verplicht.

    Lees ook even ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden
    Privacy is belangrijk voor ons.
    Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
    Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.