Loading...
Graniet 2019-08-21T07:59:56+00:00
Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Werkblad van graniet

Ben je op zoek naar een prachtig granieten werkblad? Dat is een goede keuze! Graniet is het perfecte materiaal voor een keuken- of werkblad. Het kan tevens gebruikt worden voor de vloer in je keuken of als tegels in je badkamer. Graniet ontstaat onder hoge druk in de diepe aardlagen. Het is één van de hardste en meest slijtvaste soorten van natuursteen.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over graniet maatwerk

Is je granieten werkblad aan vervanging toe?

Wil je graag een werkblad van graniet, is het keukenblad toe aan vervanging of denk je erover na om de badkamer opnieuw te betegelen? Vanwege de kwaliteit en de slijtvaste natuur van graniet is het een perfect materiaal om een keuken- of werkblad van te maken. Het oppervlak kan op allerlei manieren worden bewerkt met een prachtig resultaat als gevolg:

  • Glanzend door het polijsten of zoeten van het materiaal.
  • Dof wanneer het granieten werkblad wordt geschuurd.
  • Ruw door het stralen, boucharderen of vlammen.

Deze bewerkingen hebben invloed op de kleur van het granieten werkblad. Polijsten geeft bijvoorbeeld de diepste kleurweergave, terwijl een ruwe bewerking de kleur fletser maakt.

Vraag een gratis offerte aan via onze website

United Stone Products verzorgt het volledige proces voor je, van opmeting tot plaatsing en onderhoud. Wij leveren altijd échte kwaliteit in ons maatwerk. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een gratis offerte – ook bij complexe projecten die veel technische kennis vragen. Stuur je vragen naar info@usp.be en we beantwoorden ze met plezier voor je. Kom ook zeker eens langs in onze toonzaal in Bornem, waar je een groot aanbod aan stalen en afwerkingsmogelijkheden vindt.