Loading...
Graniet 2019-01-25T13:43:35+00:00

Graniet

USP maatwerk in graniet, natuursteen of blauwe steen. Een granieten hardsteen is ideaal voor je werkblad of keukenblad, maar kan eveneens gebruikt worden voor de vloer in je keuken of de tegels in je badkamer. USP levert steeds aan een competitieve prijs.

Graniet ontstaat onder hoge druk in de diepe aardlagen. Een granieten steen is, zoals een hardsteen, één van de hardste en meest slijtvaste soorten van natuursteen.

Graniet wordt vaak gebruikt voor het werkblad in de keuken of keukenblad, als tegels voor de vloer of als muur- en gevelbekleding. Het oppervlak kan op allerlei manieren worden bewerkt, met als resultaat een glanzend (gepolijst, gezoet), dof (geschuurd) of ruw (gestraald, gebouchardeerd, gevlamd) resultaat. Deze bewerkingen hebben invloed op de kleur van de steen. Polijsten geeft de diepste kleurweergave, terwijl een ruwe bewerking de kleur fletser maakt.

In onze toonzaal vindt U een groot aanbod van stalen en afwerkingsmogelijkheden. Wij maken voor u graag een voorstel aan een correcte prijs!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over graniet maatwerk