Loading...
Keukenwerkbladen 2019-08-21T09:32:51+00:00
Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Keukens

USP verzorgt maatwerk in natuursteen, keramiek, graniet of composiet. Vind een keukenblad, werkblad of achterwand voor uw keuken in ons ruime aanbod.

Wil je graag een werkblad op maat laten maken of moet het keukenwerkblad worden vervangen? Bekijk dan eens het prachtige maatwerk van United Stone Products. Onze specialisten verzorgen maatwerk in natuursteen, keramiek, graniet en composiet. Er zit dus altijd een materiaal bij dat naadloos past bij je eigen inrichting. In het ruime aanbod van United Stone Products is er voor ieder wat wils. Het vinden van een werkblad of achterwand voor de keuken was nog nooit zo makkelijk.

Een keuken bestaat uit meer dan alleen een werkblad op maat

Ben je op zoek naar een nieuw werkblad op maat voor een keukeneiland of moet een oud keukenwerkblad worden vervangen? Bij United Stone Products staan het juiste advies, gemak, luxe en kwaliteit voorop. Zoek dus niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen maatwerk voor jouw keuken in de volgende materialen:

Wij werken vooral met de merken Dekton en Durador voor de composieten en keramische werkbladen op maat. Onze ervaren professionals maken het keukenwerkblad of een werkblad voor elders in huis voor je op maat, volledig nieuw of wanneer de oude vervangen moet worden. Maar ze staan ook voor je klaar om een achterwand of zelfs de complete keuken van je dromen te realiseren.

Vakmanschap gaat hand in hand met een scherpe prijs

In ons modern uitgeruste atelier laten we al je wensen in vervulling gaan, of je nu alleen een keukenwerkblad wilt laten vervangen of een volledig nieuwe keuken wilt installeren. Bij United Stone Products vinden we het echter belangrijk dat vakmanschap en kwaliteit hand in hand gaan met een scherpe prijs. Wij zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt. Vraag een gratis offerte aan of mail je vragen naar info@usp.be. Tevens ben je welkom in onze uitgebreide toonzaal in Bornem om inspiratie op te doen.