Loading...
Marmer 2019-08-21T09:35:20+00:00
Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Keukenblad van marmer

Wil je graag je keuken afwerken met een marmeren keukenblad? Dan ben je bij United Stone Products aan het juiste adres. Marmer geeft een prachtige, luxe uitstraling en is daarom erg gewild als bouwmateriaal. Maar wat is marmer eigenlijk? Het is een variant van kalksteen die door de jaren heen wordt gevormd onder invloed van extreme veranderingen in temperatuur of druk. Denk daarbij aan gebergtevorming. Door de druk van deze invloeden ontstaat er een volledig nieuw gesteente. Marmer is dan ook veel homogener, compacter en harder dan kalksteen. Kenmerkend voor bijvoorbeeld een keukenblad van marmer zijn de attractieve kleurschakeringen, aders en kristalstructuren in het materiaal.

Een marmeren keukenblad geeft een luxe uitstraling aan uw keuken

Ben je erover aan het denken om je keuken een nieuwe uitstraling te geven? Of staan er nieuwbouwplannen op de kalender? Bij United Stone Products ben je welkom als je bijvoorbeeld je keuken volledig wilt vernieuwen, maar ook als je alleen een granieten werkblad of composieten keukenblad zoekt. We helpen je graag om de keuken van jouw dromen te maken.

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan

Een gratis offerte voor jouw keukenblad van marmer vraag je eenvoudig aan via de website. Ook beantwoorden we graag al jouw vragen in onze toonzaal of stel ze aan ons via info@usp.be. Je kunt bij ons terecht voor maatwerk en puur vakmanschap dat resulteert in een zuiver afgewerkt product.