Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Een badkamermeubel op maat

USP verzorgt maatwerk voor uw badkamer. Vindt tegels, vloertegels, composiet platen en werkbladen voor uw badkamer.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om een badkamermeubel inclusief lavabotablet volledig op maat te laten maken? United Stone Products verzorgt al het maatwerk voor in je badkamer. Hier vind je onder andere wand- en vloertegels, maar ook platen van composiet en andere werkbladen van kwaliteitsmateriaal voor in de badkamer. In ons ruime assortiment vind je alles voor je badkamer. Een volledig badkamermeubel op maat was nog nooit zo bereikbaar als nu.

Een badkamermeubel op maat maken wij in ons modern uitgeruste atelier

Bij United Stone Products richt je jouw badkamer volledig in naar je eigen wensen. Buiten een groot assortiment met verschillende soorten van een lavabotablet, heb je ook meerdere materialen om prachtige werkbladen van te laten maken. Denk hierbij aan:

  • Natuursteen, zoals graniet
  • Keramiek
  • Composiet

In ons modern uitgeruste atelier maken we uw ontwerp volledig en voeren het met de grootste precisie uit. Wil je naast een badkamermeubel op maat ook de rest van de badkamer laten renoveren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een nieuwe lavaboltablet, werkblad of douchewand op maat geeft ook een geheel nieuwe uitstraling aan de badkamer. Onze op maat gemaakte details maken jouw badkamer écht af. Wist je trouwens dat wij ook jouw dromen van een nieuwe keuken in vervulling laten gaan?

Kwaliteit geïnstalleerd door ervaren vakmensen

Bij United Stone Products laten we alle wensen over je badkamer in vervulling gaan met een badkamermeubel op maat inclusief prachtig verwerkte lavabotablet. Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor een professionele montage en een minutieuze afwerking. Zo transformeert jouw badkamer in een heuse wellness-ruimte. Wil je graag een gratis offerte aanvragen voor jouw badkamermeubel op maat inclusief lavabotablet? Dat gaat eenvoudig via de website! Voor overige vragen ben je welkom in onze nieuwe toonzaal te Bornem of stuur een e-mail naar info@usp.be.