Loading...
Dekton 2019-08-21T09:33:36+00:00
Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Een keukenblad van DEKTON

Ben je op zoek naar een prachtig DEKTON keukenblad voor een scherpe prijs? Dan ben je bij United Stone Products aan het juiste adres. Of je nu een nieuw keukenblad wilt laten plaatsen of juist de badkamer wilt vernieuwen met trendy wanden van DEKTON, alles is mogelijk voor een scherpe prijs. DEKTON is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt wordt om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Tijdens het productieproces wordt DEKTON vervaardigd met een pers van 25.000 kilogram. Deze pers vormt de plaat in een oven om tot een ultracompact oppervlak van groot formaat. Dit proces duurt ongeveer vier uur.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over dekton maatwerk

Basiskleuren Dekton:

Met een DEKTON keukenblad haal je hoogstaande kwaliteit in huis

Buiten de uitzonderlijke kwaliteit en de scherpe prijs waar DEKTON om bekend staat, zijn er nog veel meer goede karakteristieken die je zeker overhalen om een keukenblad of badkamerwand te laten maken:

  • Hoge krasbestendigheid
  • Hoge uv-bestendigheid
  • Hoge vuur- en hittebestendigheid
  • Bestand tegen vorst en dooi

Bekijk ook zeker eens de technische eigenschappen van DEKTON.

Vraag een gratis offerte aan bij een erkende loyalty-partner

Het materiaal DEKTON wordt geproduceerd door het Spaanse familiebedrijf Cosentino dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige innovatieve oppervlakken. Wij zijn dan ook trots dat United Stone Products een erkende loyalty-partner van Consentino is. Door deze erkenning garanderen en waarborgen wij de kwaliteit en service van jouw project. Het is mogelijk om een gratis offerte met een scherpe prijs voor jouw DEKTON keukenblad op te laten maken. Heb je nog vragen? Stel ze in onze vernieuwde toonzaal, waar het tevens mogelijk is om de laatste kleuren van DEKTON te bekijken. Natuurlijk ben je ook welkom om ons te contacteren via info@usp.be.

Bekijk ook zeker eens de technische eigenschappen van DEKTON.