Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Douchewand op maat

Wil je graag een douchewand op maat laten maken om je badkamer een nieuwe look te geven? Ga dan zeker naar een specialist die maatwerk maakt voor jouw badkamer. In ons ruime assortiment vind je complete badkamers, (vloer)tegels), wandplaten, werkbladen en badkamermeubels. Ons ervaren team van vakmensen zorgt ervoor dat jouw keramieken douche of douchewand op maat volledig past binnen jouw wensen en ideeën. Daarbij ligt onze focus volledig bij de kwaliteit van onze materialen, plaatsing en nazorg. Wij zorgen dat je gedurende het hele proces van opmeting tot plaatsing en onderhoud geen stress ervaart. Dát is de belofte van United Stone Products.

De douchewand op maat om jouw badkamer af te maken

Naast dat je bij ons terecht kunt voor een douche van keramiek, maken wij ook volledige badkamermeubels op maat. Bij United Stone Products vind je onder andere (vloer)tegels, platen en werkbladen. Onze materialen variëren van natuursteen en keramiek tot composiet voor jouw douche of keuken. In ons modern uitgeruste atelier gaan we aan de slag om jouw project tot in de puntjes uit te voeren. Wil je niet alleen een nieuwe douchewand op maat, maar liever de volledige badkamer renoveren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kom inspiratie opdoen in de vernieuwde toonzaal

Kom vooral eens langs in onze vernieuwde toonzaal in Bornem voor jouw douche van keramiek of een douchewand op maat. Kom inspiratie op doen voor de badkamer van je dromen. Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kunt voor een dorpel van arduin en zelfs voor een volledige keuken? Bij United Stone Products zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem ook zeker eens contact met ons op met betrekking tot het onderhoud van jouw badkamer of keuken. Ook daar helpen we je graag mee. Stuur een e-mail naar info@usp.be.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden van een douchewand op maat

[contact-form-7 id="8" title="Contactformulier 1"]