Loading...
Opmeting – Fabricatie – Plaatsing 2019-01-29T10:35:35+00:00

Opmeting – Fabricatie – Plaatsing

Uw project is steeds in goede handen bij onze ervaren vakmensen. Na het opmeten gaan we in ons atelier aan de slag. De productie gebeurt steeds met de nodige precisie. Tot slot komt ons team de plaatsing bij u uitvoeren.

In samenspraak met u worden duidelijke afspraken gemaakt over leveringen en werkzaamheden. Afspraak is afspraak bij USP! Als er toch eventuele afwijkingen zijn worden die direct gecommuniceerd en op een flexibele manier opgelost.

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers om onze natuursteen, keramiek of composiet aan te kopen. Onze partners omvatten oa. The Size, DirescoSilestone, Ceasarstone, Technistone, Lithofin, WTCB en Akemi.

Dankzij onze vele jaren ervaring zijn we in staat om elk type natuursteen, bv marmer of graniet, keramiek of composiet te bewerken in ons modern ingerichte atelier. Alle gebruikte apparaten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en aan de nieuwste Europese richtlijnen.

Voor het beste eindresultaat installeren onze vakmensen de bewerkte natuursteen of composiet bij voorkeur zelf. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij stoepen, wanden, keukens en badkamers. Kortom, daar waar het oog en de handen van de vakman belangrijk zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over natuursteen, keramiek of composiet