Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Maatwerk voor een keukenwerkblad gemaakt van natuursteen

Om je maatwerk keuken helemaal af te maken, laat je een prachtig keukenwerkblad van natuursteen plaatsen. Onze specialisten helpen met veel plezier om jouw keuken volledig naar eigen wens in te richten, met alle nieuwste toepassingen. Wist je bijvoorbeeld dat wij stopcontacten ín het keukenwerkblad van natuursteen verwerken? Dit maatwerk laat puur vakmanschap zien, want de stopcontacten zijn inbouw – wanneer je ze niet gebruikt, nemen ze dus geen ruimte in. Wij helpen je graag om de keuken van je dromen te bouwen in ons modern uitgeruste atelier.

Wij hebben een ruime keuze natuursteen voor jouw keukenwerkblad

Bij United Stone Products hebben we een ruime keuze uit verschillende soorten natuursteen voor jouw maatwerk. Naast keukenwerkbladen van natuursteen vervaardigen wij ook (vloer)tegels, wandplaten en nog veel meer. Ook ons materiaal is uiteenlopend. Denk hierbij aan onder andere:

  • Marmer
  • Graniet
  • Arduin

Ook hebben we producten die samengesteld zijn. Denk hierbij aan composiet, dat bestaat uit kleine restjes natuursteen en natuurlijke mineralen zoals kwarts. Het is een duurzaam, resistent materiaal en resulteert in een prachtig keukenwerkblad van natuursteen. Ook hebben wij het 100% duurzame en recyclebare materiaal Neolith waar prachtige producten van vervaardigd worden.

Kom langs en bekijk het uitgebreide assortiment

Wij staan klaar voor alle klanten – zowel particulieren als aannemers, architecten en keukenontwerpers. Wij denken graag op het technische vlak met je mee om ervoor te zorgen dat je altijd een zuiver afgewerkt product ontvangt. In onze toonzaal zijn alle kleurstalen te bekijken, dus kom gerust een keer langs in Bornem. Ontvang via de website een gratis offerte of mail je vragen naar info@usp.be.

Neem vrijblijvend contact op voor al het maatwerk in natuursteen

[contact-form-7 id="8" title="Contactformulier 1"]