Puur vakmanschap
Wij realiseren uw dromen
Minutieuze afwerking

Keramisch werkblad

Het laten vervaardigen van een keramisch werkblad hoeft geen dure aangelegenheid te zijn. De specialisten van United Stone Products hebben jarenlange ervaringen met het ontwerpen, creëren, plaatsen en onderhouden van keramieken keukenbladen. Een redelijk nieuw materiaal gebaseerd op keramiek is Laminam. Laminam is oorspronkelijk ontwikkeld voor vloeren, maar deze keramiek is ook uitermate geschikt als keukenblad. Toch wordt het nog steeds gebruikt als onder andere wandbekleding, vloer- of gevelbekleding. Wij helpen je graag om de keuken of badkamer van jouw dromen werkelijkheid te maken, precies zoals je het altijd hebt gewild. Hierbij helpen we je gedurende het hele proces, van opmeting en plaatsing tot het onderhoud.

De adembenemende eigenschappen van een keramisch werkblad

Een keramisch werkblad van Laminam kent een zeer modern en geautomatiseerd productieproces. Verwacht dus zeker een zeer hoge kwaliteit van dit materiaal. Wat zijn precies de voordelen van een keukenblad uit Laminam keramiek? Een keramisch werkblad van deze makelij is:

  • Zeer hygiënisch
  • Vuurbestendig
  • Chemisch resistent

Laminam kent veel overeenkomsten met bijvoorbeeld Neolith, waar wij tevens bladen van maken. Over het algemeen wordt een keukenblad van Laminam aangeboden in dunnere platen ten opzichte van reguliere keramiek. Echter is het ook mogelijk om een zeer groot keramisch werkblad te laten vervaardigen. Perfect wanneer je graag meer werkoppervlak in bijvoorbeeld de keuken wilt creëren. Nog een bijkomend voordeel is dat het materiaal geen organisch pigment bevat, waardoor het niet kan verkleuren in de zon. Het is dus ook uitermate geschikt voor buitenwanden.

Vraag een gratis offerte aan voor jouw product van Laminam keramiek

Een keramisch werkblad vervaardigen, laat je over aan de specialisten van United Stone Products. In onze vernieuwde toonzaal vind je de vele designs die wij in het assortiment hebben. Ook is het mogelijk om via de website een gratis offerte op te vragen. Heb je nog andere vragen over de toepassing van Laminam keramiek voor jouw keukenblad of werkblad? Stuur dan een e-mail met al je vragen naar info@usp.be. Wij beantwoorden ze graag voor je.

Neem vrijblijvend contact op

[contact-form-7 id="8" title="Contactformulier 1"]